Post by ocrisubchandfin on Feb 18, 2022 18:41:16 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir goljufij kod generatorja ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Goat Simulator จำลองสถานการณ์ sxg
Posodobitev mi je uničila igro. Sploh se ne morem povezati s strežnikom. Še naprej se zrušim in zrušim
ne moreš iti na druge zemljevide, razen če jih plačaš v valuti igre. Mislil sem, da bo to kot originalna igra
Ne vem, kaj je narobe s to aplikacijo, toda vsakič, ko odprem aplikacijo, me zadene (nisem edini, ki ima to težavo
Ta igra mi je tako všeč, da sem naredil tobogan in katapult.
Car Parking Multiplayer ব্যাজ ftql
HAHA NAJBOLŠA IGRA
Bog dobra igra
zaslon je črn in potrpežljivo sem čakal 15 minut, nič se ni zgodilo
Prav neverjetno je, da je zdaj zastonj.
Imel sem vse DLC in sem jih izgubil. Ponovno sem začel igrati. Igral sem in po dveh tednih je bil moj napredek spet izgubljen
V starejših časih sem se zabaval s tremi brezplačnimi zemljevidi, zdaj pa so stali denar in imel sem samo en zemljevid za igranje in želim si, da bi plačal dan, kozje mesto in denar v šolo ter zapravljanje prostora brezplačno in vse zemljevide, ker ne nimam denarja na telefonu in ta igra mi ne bo nikoli všeč, razen če je popravljeno, ta igra zdaj ni prijetna
Sprva je bila odlična, sprva ji je dal 4 🌟, zdaj pa igra zelo zaostaja, da je postala nemogoča.
Goat Simulator شبیهسازی txzc
Ostale ravni naj bodo proste. Uredi: zdaj so ravni brezplačne ⭐⭐⭐⭐🌟
Ta igra je grozna, ker so dali toliko mb, da je prenos igre zelo počasen, poleg tega ni nobenega odziva od razvijalcev in ti ljudje so videti popolnoma grdi, kot da se tudi jaz približujem ljudem, ki se obračajo in strmijo tudi mene. Ne zavajajte me, moja omrežna povezava je odlična, vendar se še vedno prenaša počasi in se niti ne poveže z računom za igre Google Play, ta igra je dobesedno najbolj umazana igra na svetu.
Andraž Dragan
Izgubi podatke v določenem času
sovražim to, da vsi zemljevidi in druge igre stanejo pravi denar in sovražim zadetek, zakaj ne delaš kovancev, draguljev ali diamantov, ko dobiš v igri in tudi za denar za nakup klobukov oblačil in mask, ampak zakaj bi moral druge igre zaslužiti pravi denar, vendar ne to je potrata za moj MB. ljudje uživajo sovražim
Želim si, da bi bilo lažje dobiti kovance
Všeč mi je plača. payaday zoo lahko potujemo in pripeljemo živali v živalski vrt. Všeč mi je jetpack koza in lovska koza. Koza lovska se lahko povzpne do gradbenega stolpa in uporabi palico, da priklopi jadralno letalo, lovska koza pa lahko vidi vse po Goatvilleu, da uporablja jadralno letalo, kot da visi na ravnini s kavljem.
Všeč mi je fizika iger, toliko velikonočnih jajc, všeč mi je, kako so mi lutke iz kozjih cunj😂😂😂, a vedno, ko igram druge igre, hoče, da plačam
všeč mi je, vendar mi ni všeč dejstvo, da je zdaj na spletu. To naj bi bila igra zapravljanja časa, ki jo lahko igrate kjer koli brez wifija ali podatkov, vendar ne več. Ampak všeč mi je nova posodobitev
Prosim, popravite igro, ker mi ne dovoli igrati igre, včasih me naključno vrže iz igre, prosim, popravite, mislim, prosim, popravite jo in naredite brez povezave, prosim
Ne prenesite te igre, razen če pričakujete, da boste plačali za zemljevide
Zabavna je, vendar je samo 1 zemljevid brezplačen, zato mu bom dal pet zvezdic, če boste zemljevide, ki ponujajo, za vedno brezplačno naredili
Obožujem igro koz😊😊😊😊😊😊 in smešno je, ko jo igram in tako zelo jo imam rad In ....... .obožujem ga😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😁😁😁😁😁
To igro sem igral na svojem Xboxu, a jo je moj mali idiot brat pokvaril
Super igra+!!!!!!!!
Mislim, da je igra 7,5/10, ker mi je všeč, kako lahko vsakogar udariš z glavo in jih lahko zgrabiš z jezikom in jih povlečeš povsod, na kontrole je potreben čas, da se navadiš in je nekaj hroščev. Ampak še vedno dobra igra 👍
Luza ťažko
Ko sem povezan z wifijem, igra ne deluje, odpravite to napako
Tako hudo ji je všeč, da niti ni ista stvar in količina zamika je tako slaba in zakaj bi jo prenesli, dobili je xbox one, boljša je od te igre, zato je ne prenašajte
Umazana igra se zapira zaradi toliko hroščev in vedno se zruši. Razvijalcu sem poslal poročilo, vendar brez odgovora, izguba časa, ne nameščajte in se ne povezuje s strežnikom In kaže, da se simulator koz vedno ustavi
To je super igra, nikoli je ne bom izbrisal. Edina stvar je, da je kozje trofeje pretežko najti
obožujem igro, ampak zakaj je vsaka stvar denar? mislim, da je vsaka stvar zabavna, toda včasih so nam všeč naše igre zastonj, ne denar, in če hočeš iti na kraj, je za prekleto denar, zato vso srečo
Zelo vredu in kmalu sem se jo naveličali
Prjatlca pravi, da je super
Igra je nora in zabavna
zdravo ustvarjalec, všeč mi je ta igra je tako smešna in oceni dve ali 2, hočeš, da mi je všeč igra z dvema zvezdicama?
Ima dodatke in stroške pri nakupih iger nekaj denarja
Ta igra zamuja, jo lahko popraviš?
Goat Simulator Simulation tmxv
Všeč mi je igra, vendar sem ji dal 2 zvezdici, ker sovražim, ko plačaš pravi denar, ali jo lahko odstraniš in zamenjaš z igro denar ne pravi denar, prosim
Sovražim to igro, saj sploh ne dobi posodobitve, zato sem dal 2 zvezdici
Odlična igra, vendar sem poskusil s kožo kitove kože in se sploh ni premaknil, vendar je še vedno odlična, ocenil bi jo s 4 in pol
Neverjetno me nasmeji in je res zabavno igrati
Goat Simulator Simulasi yitk
Tako zelo obožujem to igro, kot da sem jo imel brezplačno na ipadu moje sestre in ko sem dobil telefon, ni bila zastonj, zdaj pa čeprav ni polna različica, je še vedno tako dobra, nadaljujte z dobrim delom!!
Všeč mi je ta igra, včasih sem jo igral pri 7-8 letih, vendar tokrat potrebuje spletno uporabo za igro. Všeč mi je ta igra, vendar je velik ne ne, če jo boste obdržali tako dlje. Naš wifi je onemogočen in signal v naši državi je zelo nizek, prosimo, popravite to, da bomo lahko predvajali brez težav, hvala.