Post by ocrisubchandfin on Feb 18, 2022 18:44:43 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code begalinė ištvermė ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Neatsisiųskite šio žaidimo! Šis žaidimas yra apskritai į pinigus orientuotas ir tu negali vystytis 5 metus, jei neinvestuosi ir jis vis tiek neturi prasmės. Ją galima atsisiųsti nemokamai ir prireikia šimtų vien tam, kad investuotumėte daugiau. AŠ INVESTUOJAU DAUGIAU NEI 200 eurų ir vis tiek kas nors, kas investavo 250, gali numušti iki 0. Su 250 tūkst. armijų gali sunaikinti 357 tūkst. armijų, vaikščioti ir spąstus, viskas. Tūkstančiai AF lygių be jokios prasmės (tik pinigai).
Lords Mobile: Tower Defense Strategie thw
Šudas
Puikus zaidimas.
zaidziu tik delto kad gauciau pinugu ir zaidimu
Šudas ir nenorejau sius bet kad pažaisti beamng prašo
ne
Man patinka žaidimas, bet manau, kad reklama nėra pirmaujanti, bet turiu problemų dėl laiko laukti atnaujinimo, pvz., 2 dienas „nagi“
Buski Š biski ne
Gražus spalvingas linksmas žaidimas. Atnaujinimas: ilgai žaisdamas žaidimą nusprendžiau ištrinti žaidimą, nes man atrodo, kad karas yra labai nesubalansuotas. Netgi komandos avilyje vis tiek galite gauti raiderio teleportaciją šalia jūsų ir pulti jūsų pilį be jokio įspėjimo. Žmogus tiesiogine prasme turi visą laiką apsisaugoti. Taigi atsisveikink su šiuo žaidimu.
IGG apgaudinėja po priežiūros skėčiu. Įspėjimas dėl techninės priežiūros yra 2 valandos, o tada žaidimas uždaromas beveik visą dieną. Dažnai jis užsidaro. Mes prarandame lyderius ir karius, kainuojančius daug, ir jie suteikia tik 600 brangakmenių. Tai vyksta kas dvi savaites. Kartais abejoju, ar tai yra viena iš jų strategijų pirkti daugiau jų pakuočių po didžiulių nuostolių dėl žaidimo priežiūros metu. Po didžiulio sunkaus žaidimo darbo ... jie baigia tave per dieną.
Nesivaržykite su šia programa! Reikia išleisti šimtus dolerių, kad net atsidurtumėte lygyje su stipriais žaidėjais, kurie puola silpnuosius ir net negalite žengti į priekį dėl savo karalystės remonto. Kūrėjai sako, kad jie siekia tobulėti, bet tai nuraminti tuos, kuriuos „patyčios“ stipresni. Vis grįžtu ten, kur galiu būti, kad vėl mane užpultų. Kūrėjai net negali ko nors įdėti, kad to išvengtų – jie uždirba pelną ir nesirūpina silpnais žaidėjais, kurie negali daug mokėti.
Žaidimas yra įdomus ir aš sutikau daug nuostabių žmonių, bet taip sunku ką nors padaryti neišleidžiant pinigų, vieninteliai galingi f2p žaidėjai yra super gildijose su žmonėmis, kurie išleido tūkstančius, kad būtų ten, kur yra ir niekas nepuola f2p žaidėjų. ten, nes jie bijo kitų žmonių, kurie gali juos užpulti, aš tiesiog norėčiau, kad tai nebūtų toks p2p žaidimas
Looney Tunes™ World of Mayhem Role Playing sngv
Labai LŪZER
Lords Mobile: Tower Defense உத்தி buzt
Uzkabinantis
Lords Mobile: Tower Defense Strategi mly
Geras žaidimas.
Puikus žaidimas. Mes su sūnumi žaidėme tai ir mums labai smagu.. Iššūkių ir malonumo...
tai bomba, nes aš žaidžiau, buvo labai puiku, bet yra šiek tiek neigiamų pusių, kurias visada prisiriši, kai esi neprisijungęs, bet vis tiek tai labai patinka
Profesionalų noob
Tai geras žaidimas, įdomus ir sukeliantis priklausomybę. Reikia įgūdžių ir įsipareigojimo. Taip, teks mokėti. Daug žaidimų atnaujinimų dabar. Naujas telefonas LAISVOS VIETOS DABAR NEBĖRA. Neįmanoma atnaujinti žaidimo be vietos. Tks IGG dabar net negali išsaugoti kitos šeimos nuotraukos mano 7 mėnesių senumo telefone? :-(
Parsiunt šį žaidimą kad gautumem Cion master 1000 spinu žaidėm 6lygius bet spinu negavom 😱😱 Melagiai, negražu
Puikus žaidimas su šiek tiek kantrybės, kurį galite žaisti nemokamai
100% p2p žaidimas... Jei mėgstate leisti pinigus žaidime... Tada pirmyn... Kitu atveju atsiribokite nuo šio žaidimo. Sąžiningas atsiliepimas po to, kai žaidžiate šį žaidimą kaip nemokamus (f2p) žaidėjus ilgiau nei metus.
Visai geras zaidimas patariu atsisiust as siunciau todel kad gauciau free gems per cr bet apsimokejo
Idk tai tiesiog blogai😔 TIKRAI BLOGAI!!
Pieva tai yra nesamone
Reikia pataisyti kai kurias klaidas, po 3D žemėlapio atnaujinimo žaidimas per daug atsilieka. kartais nerodo pilies aplink žemėlapį, tai keista, prašau pataisyti
Žaidimas man iš pradžių patiko. Tada tai kartojosi ir užtrunka per ilgai, kad pakeltumėte savo lyderio lygį. Jau apie metus esu 59 lygyje. Yra žaidėjų, kuriems mokama už pergalę, kurie dabar man yra labai priblokšti. Tiesiog nebeįdomu.
Geri žaidimai
Nesamonė čia VISAI visiškai net nepanašus į tokį kurio rod reklamoje nesisiūskit nesamonė čia išviso
nuostabus kol kas. Mėgstu įvairovę ir lankstumą. *Atnaujinimas* Nustojo žaisti 2020 m., bet vėl atsisiųsta 2021 m. gruodžio mėn. Mėgstate pokyčius ir išaugo žaidimo įvairovė
Puikus strateginis žaidimas, jei turi tam pinigų, kitu atveju tau reikia bent 3 metų kaip laisvai žaisti, kad pradėtum kur nors pasiekti ir kiekvienas naujas atnaujinimas padidina atotrūkį tarp p2p ir f2p, statistika yra viskas šiame žaidime, nes f2p jums reikia metų, kad atnaujintumėte savo įrangą, ir jūs negalite įveikti violetinės įrangos kaip f2p, o kiti per 1 savaitę pasieks ten, kur gavote per 3 metus.
Brangus
Smagu, kai tavo auksiniai, maks. 60 lygio herojai nugalėti žemyn perka 1 purpurinį herojų, 2 mėlynus, 1 žalią ir 1 pilką... tik todėl, kad kitas žaidėjas turi P2P herojus pilkai. Jei tai klaida arba beprotiškas dalykas, atsitiko užpakalinėje sistemoje, pataisykite tai, nes tai yra kažkas, ko negalima suprasti.
Baterija išsikrauna greičiau.... Net BGMI gali atlaikyti labai ilgai... Prašau pažiūrėk 😒.... Net aš žaidžiu 😉
Norėčiau i reikia klaną bent nežinau klanų norėčiau lietuviško klano!
Nieko naujo, pasiektas neblogas balansas.