Post by ocrisubchandfin on Feb 18, 2022 18:51:00 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing in Car 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing in Car 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Racing in Car 2 2022 version ▞▞▞
Имах тази игра завинаги, буквално толкова забавна, че винаги обичам да се преструвам, че всъщност шофирам 😅 Когато я взех за първи път, си помислих, че е „скучна“, но ми хареса, просто продължавайте да играя.
Racing in Car 2 Balapan mggu
Много малко коли има в играта
Това е много специална игра, но аз й давам две звезди, защото изглежда, че компанията е малко по-скъпа
Racing in Car 2 монети и XP Безплатно - SUPERWINN
Racing in Car 2 за PC / Mac / Windows 11,10,8,7
бихте могли да добавите още опции в механиката на автомобила. Можете да добавите опция за ръчна смяна на предавките, например.
Тази игра е толкова удовлетворяваща. Много ми харесва тази игра. Толкова е хубаво, че дори заспивам. Няма толкова много реклами. Дадох му пет звезди, защото, като тези игри са наистина трудни за получаване, не само тази причина, но има много причини, поради които дадох пет звезди. Причините са: Няма толкова много лоши неща. Няма толкова много неща, които купувате, само коли и пейзажи. И другото е, че като караме е толкова плавно. Бих искал да кажа, че всички вие опитайте тази игра. Състезания.👍
Тази игра е наистина супер мека и хубава. Наистина харесвам тази игра, супер забавна. Чувствам се като истински шофьор на състезателна кола.
Хубава игра, но е необходимо подобрение на графиката и размера.
Заслужаваш 5 звезди. Но давам само 2 звезди, защото от тях е много добро, но няма конкуренция, няма дистанционен метър и също така няма дръжка, вие можете да управлявате колата само с вашия екран... моля, решете го тихо...
Хубаво, но не получавам правилно контролите, мисля, че телефонът ми има проблем, но СТРАХОТНА игра
Un perfessional вие не получавате exoerience realdriving, той има някои характеристики, които са лоши, т.е. Трябва да наклоните екрана, за да се движите, крачкомерът не се променя от kmh на mph, лоши коли, лош дисплей...
Добра е
Изглеждаше като забавна игра, докато не можах да разбера как да използвам волана. Дори пробвах да завъртя таблета, държайки наляво/надясно, почуквайки надясно/ляво, нищо не се получи. Ще се преинсталира, когато има ясни инструкции как да играя.
Developer: Poison Studio. ... Racing. Mega ramp: Audi, Mercedes, Bmw, Toyota, Volkswagen.
Денят е много лош, разваля мобилния, има много проблеми в мобилния, не изтегляйте тази игра, ако телефонът ви е от Apple, тогава ще работи.
Halloween Madness Cooking Game Аркаде ebyb
играя от известно време и мисля, че трябва да поправите рекламите, освен че могат да се направят подобрения, разбирам, че трябва да правите пари, но защо толкова много реклами го охлаждат за малко
Яка е играта
Не ми харесва, но не е мое решение, защото не съм аз този, който направи играта, но наистина не я харесвам, защото не можете да контролирате това нещо реално, докато шофирате, а можете само да натискате педала за газ и катастрофирах вече 15 пъти и като говорим за това изобщо не ми харесва това е твърде много, защото не знам как да карам аз съм само на 8 години ходя онлайн и 4 месеца и мразя го мразя го мразя го мразя го, само за да знаеш, че не е моето мнение, някои други хора може да имат друго мнение
ок
готина е
Racing in Car 2 Balapan ccvt
Научих се да шофирам от това приложение, но понякога скоростта на колата е извън контрол
пръст на ръката ветеран морска болест racing gioco amazon. ... Hovercraft Takedown #1 Combat Racing Game iOS/Android/Amazon - YouTube
Тази игра е наистина добра за управление на баланса и контрол на скоростта, но прекъсванията не са толкова добри Ако харесвате състезания, тогава ще харесате тази игра и ако не обичате състезанията, тогава също ще харесате тази игра, но прекъсванията не са добри, ако ударите прекъсва скоростта ще остане 25 км/ч В първата кола скоростта ще бъде до 170 и в следващата кола ще бъде 204, след това в следващата ще бъде 236
много е лесна игра.За какво е тази игра.Най-лесната на света. Измислете по трудна игра.Извинявайте , че ви обиждам но е много леса. Извинявайте от:Дженифър Лопес
Топ безплатни игри - Microsoft Store
Невероятен е.. С превъзходна графика.. Но очаквам завои, завои, светофарни сигнали и така...
Racing in Car 2 賽車遊戲 kdt
Добра игра
2 Player City Racing - Игри
добре е, но е малко СКУЧНО, защото няма смисъл от играта, така че току-що казах добре, 3 звезди за този казах 3, защото е малко скучно и има толкова много бутони в истинска кола и просто сложих 2 бутона 1 бутон за да вървиш напред, а другият да върви назад, хайде сега можеш да направиш по-добре от само два бутона, можеш да поставиш бутона (бипкане) можеш да направиш това, след като отидеш в свят, за да сложиш ключовете, също можеш да поставиш това може да има места за паркиране на колата и можете да излезете от колата да ги сложите
Супер
Racing in Car 2 Sacīkstes ywm
Добра игра. Харесвах да го играя. Но трябва да добавите още опции
Много интересна игра. Графиката обаче не е лоша, но все пак може да бъде подобрена, за да бъде по-добра от тази. Освен това не съдържа реклами, което я прави най-добрата игра за състезателни коли в магазина на Google Play 🌞
C# Fundamentals - Lists - more exercises. 2. Car Race - SoftUni