Post by ocrisubchandfin on Feb 18, 2022 18:57:32 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ ігри стрілялки онлайн ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ ігри стрілялки онлайн IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати ключі ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ ігри стрілялки онлайн 2022 version ▞▞▞
Гра топ гра топ
Просто клас 🐻
Він завжди виходить із матчу після початку, говорячи match over . Будь ласка, виправте це
Це не для дітей, щоб грати
Дуже велика і дуже велика мета
Ця гра була мех. Мій брат грав на своєму планшеті, а потім він увійшов у мій обліковий запис. Мало того, що він зробив це, у мене була гарна зброя, а потім він скинув усе, що я мав. Коти, золоті монети і божевільні кристали. Це було трохи весело.
дуже кльова гра
Не можна грати в жодному режимі, крім пригод
Ужас атстой лутше pixel gun 3D!!😎
Игра очень классная ! Призы кожен день, сундучки, різні режими!!!! Граю вже 2 місяці, спасибі разработчикам за таку чудову іграшку)))) Советую всім!
Коли ви завантажили вперше, отримайте повідомлення про оновлення, натисніть його, і воно перейде прямо в магазин Play, оновлення не потрібне.
Гра насправді дуже весела сама по собі, але вам дійсно потрібно зробити так, щоб було легше отримувати гроші в ігрових шляхах до дорогих, і, будь ласка, не будьте тими розробниками, які роблять це, щоб ви витрачали всі свої гроші, щоб мати одну або дві гарні зброї, які вже зробили мені ваші трюки витратите 40 баксів на одну гру, тому, будь ласка, виправте систему дорогоцінних каменів і монет, тому я оцінюю вас на дві зірки
Mad GunZ shooting games online Akční ebs
це добре, але, будь ласка, виправте збій на екрані завантаження, це дратує, тому що ми ніколи не зможемо грати з екраном завантаження, який застряг назавжди
Навіть не дає мені грати, така марна трата часу!
Ця гра така крута, але в багатокористувацькому режимі є лише два режими, але їй також потрібно більше режимів на кнопці (для битви), будь ласка, дайте відповідь A.S.A.P.
гра клас раджу зіграти
Це найкрутіша гра. Мені все подобається, але є одна проблема.1 дуже погана графіка. Але це дуже хороша гра.
Гра крута, просто є багато глюків і хаків Будь ласка, виправте глюки та хаки,
Якось погано, чомусь чомусь доводиться дивитися так багато реклами, але у мене все було так добре, поки не виникла якась дивна несправність, це було дивно...
Коли я граю в Battleroyal, він гальмує, хоча у мене хороший Інтернет. Крім того, рух персонажа не плавний, а також не прицілювання.
Ця гра чудова, але мене завжди стріляють, але ця гра весела і сердита водночас і створює нові гармати, машини, скіни.
Ця гра чудова, я б рекомендував кожному, щоб її одержали, так весело, там є круті зброї та функції, але чи можете ви зробити офлайн-версію
повна фігня
Мені подобається ;-)
Завантаження повільно. Тому, будь ласка, зробіть завантаження швидше
Çılgın GunZ çevrimiçi atış Aksiyon swhq
Занадто багато хакерів, і мені потрібно оновити графіку та додати карти полів бою, як-от pubg, додати автомобілі та додати трохи бота на нову карту, якщо буде менше щипців, додайте карту 1 на 1, також додайте рекламу 1 на 1, а також рекламу, яка сподобається гравцеві. Дякую вам
Неймовірна гра. Практично відставання, і я граю на мобільному. Також дуже звикає.
Гра хороша. Але в грі занадто багато хакерів, а зламати гру занадто легко. Мені 12, і я легко зламав гру. Очевидно, я не хочу грати в гру з несправедливою перевагою, але я просто кажу заборонити хакерам. Дуже дякую
મેડ ગનઝેડ શૂટિંગ ગેમ્સ ઍક્શન ufj
Це дійсно добре, але я хотів би отримати оновлення, щоб ви могли отримати 1000 доларів, щоб ми могли почати легко
Любіть вашу гру, хлопці, так тримати, будь ласка, бережіть її на майбутнє та видаліть рекламу, будь ласка, їх занадто багато😀😀😀😀😀😍😍😍 ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ГРУ 100000 ЗІРОК, але одна проблема, я не можу грати в Battle Royale кожен раз раз він каже, що зв'язок втрачено, будь ласка, допоможіть, я дам п'ять зірок, якщо ви відповісте, будь ласка, мені подобається ваша гра
Гра прикольна але в мене є прохання зробити королівську битву з друзями, щоб можна було грати 2 в команді.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Älypelit fnbb
Ця гра фактично стерла мій обліковий запис, і це прогрес. Коли я намагаюся відновити його, він створює новий і зберігає його замість того, щоб отримати мій старий обліковий запис. Я ненавиджу цю гру, і я виходжу, я ставлю їй 3 зірки, тому що до того, як мій обліковий запис був стертий. Це була найкраща гра. Ось і все від мене і до побачення mad gun z.