(Android/iOS) Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games vdor v številne vire
Feb 18, 2022 19:00:57 GMT 5
Post by ocrisubchandfin on Feb 18, 2022 19:00:57 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vdor v številne vire ▞▞▞
▞▞▞ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games 2022 version ▞▞▞
Igral sem in je zelo zabavno, vendar je košarkarska fizika smeti, ne šteje 75 % mojih strelov, košarka pa je eden mojih najljubših športov, tako da je bilo zame veliko razočaranje
S to igro se zelo zabavam. Obstaja veliko resnih in očitnih napak. Mislim, da kontrole niso zelo enostavne za uporabo, vendar so v redu. Zakaj puška ne ustreli skupine strelov? Sploh ne poškoduje območja! In obtičal sem pri zgodbi.... skoraj nič za početi v tej igri, potem ko rešiš fanta iz zapora. Ni jasno, kaj se je zgodilo, preprosto ni naloge. Igra se zdi preveč nedokončana, tudi kot beta. Ko bo narejeno, bo super! GTA divja v izobilju.
To je dobra igra, vendar mislim, da bi morali dodati nekaj novih pušk k počitku za enega igralca, vse je v redu.
Vau, to je ena najboljših iger, kar sem jih kdaj igral. Vau, lahko plešeš, igraš kul spletne tekme in spletne tekme me spominjajo na call of duty. Kot, smešno in zanimivo je in plesni gibi so prav vau. Velika zahvala ustvarjalcem te igre. Zdaj vem, da nekatere igre niso lažne. dobro delo👍👍
Hudo
Kul gajm.
Hit Master 3D - Knife Assassin Hərəkət dbmt
War Robots Multiplayer Battles APK 7.7.7 Prenos za Android com ...
Nekateri hrošči, kot je območje balona je ponarejeno, moj igralec gre na območje in pade v morje in ko dobim avto, ponarejenega območja ni več, ko pa zunaj vidim, da je območje feke
Igra je čudna (všeč mi je te vrste iger). Igra je motena na misiji krila. Našel sem avto, vendar mi ne da nazaj na kril
To je najboljša igra vseh časov, tako teče in zombi je tako srčkan, kot je ta igra zaradi kraje 🤩🤩 preprosto mi je všeč
Na chromebooku morajo biti računalniški kontrolniki in nekaterih stvari ne morem niti uporabljati, ker je nadzor mobilnih telefonov pretežek.
Download Mišja dolina 2GO APK | APKfun.com
Igra je zelo neverjetna, vendar je v igri veliko napak. Torej sem dal 3 zvezdice
Slabo implementirana nizka poli grafika. Igranje igre je nujno potrebno izboljšati. Interakcije s predmeti so slabe. Pred odstranitvijo nisem zdržal več kot nekaj minut.
Ta igra je v redu. Ima nekaj hroščev, ki me preženejo, zato sem aplikacijo odstranil. In končno je pridobivanje denarja v igri bolečina.
Zelo lepa igra, vendar želim prekiniti časovno omejitev in govoriti naključno na spletu
Igra se po nalaganju zruši na začetni zaslon
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games แอ็กชัน nhkm
Dobro je in ima dobro vzdušje. Ideja in igra sta odlična. Čeprav je v tem nekaj slabih stvari. Policija vas ne more poškodovati, ko vas napade z orožjem za bližnje, nekateri liki (policija) gredo skozi predmete in tudi nekateri civilisti. Igranje je kratko, čeprav vem, da delam na tem. od posodobitve za noč čarovnic se ni posodobil in v bistvu igrate igro za noč čarovnic 4 mesece po noč čarovnic. PROSIMO POSODOBITE
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Action ums
Hotel sem ti dati 5 zvezdic, vendar sem poslal 2 zvezdici, ker dolgo nisi dodal tretjega znaka. In že dolgo nam niste poslali načina za več igralcev v androidu in nobenih posodobitev samo v računalnikih (pc). In tisti formula avtomobil, v katerem je bila stara različica, ki stoji ob gori, prosim, postavite ta formula in dodajte tretji znak. Pošljite nam tudi način za več igralcev in posodobitve v Androidu. prosim hvala 🙏🙏🙏🙏🙏
Igra je dobra, vendar obstaja zamik in kje je 3. lik?bi ga dodali?zakaj ne posodobite mobilne različice???zakaj posodobite samo različico za računalnik?kaj je narobe z mobilno različico?mobilna različica ima več igralcev kot pc one.in liki v igri se sprehajajo skozi stene. igra je v redu zame ta igra je bila skoraj kot gta, vendar brez posodobitev. ni dovolj kot gta. prosim, prosim, posodobite to igro. polovica sveta bo igrala to igro. igre so še vedno neverjetne
Igra je dobra ideja, vendar igra še vedno predogleduje noč čarovnic, kar pomeni, da že dolgo ni bila posodobljena. In to je nekako žalostno. Ker je igra zabavna, vendar sem na točki, ko ne morem več napredovati. In fizika je precej "sramna" dejstvo, da lahko naletim na drevo in povzročim, da se zavira, a me bo grm kljub temu ustavil, je realno v vsakem pomenu besede. Ta igra bi bila dobra, če bi jo nenehno posodabljali in dodajali več realizma, a trenutno je zamujena priložnost
Igri bi dal 5 zvezdic, vendar menim, da potrebuje način za prilagoditev katerega koli avtomobila, tudi kombija, oh in vanj dodati kombi, da ga je enostavno najti, in obleko policaja, v katero lahko vstopiš. območje 51, ne da bi prišli do policistov, če to dodate, mu bom dal oceno pet zvezdic
Rad bi tja, kjer moraš samo hoditi čez denar, da ga pobereš, saj je to nekako počasi, če ga moraš dvigniti ročno, razen tega je dobra igra
Igra je v redu, vendar je grafika tako slaba, da ima vaš lik eno roko in komaj lahko nadzorujete avto, potrebuje posodobitev ali dve, do takrat ena zvezdica
Naložite Fan of Guns 1.0.65 APK Android com.cg.fanofguns
Mislim, da je v redu, ampak. Ja več zemljevidov likov lažje naloge boljša manuver in več načinov vozil in brezplačna garaža in skriti bunkerji interqcctable hiše, v katere lahko vdremo in tudi več ljudi več lokacij. Zato temu dajem 2 zvezdici od izjemno dolgega prenosa.
Čudovito, le da potrebujejo več posodobitev in igra napake kot vsake 3 minute in čas, ki je potreben, da bo spet dan, popravite to za zdaj 4 zvezdice
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Action csr
Najprej omogočite prenos igre na apple. Drugič, igra postane dolgočasna. Zelo potrebuje posodobitev. Prosim, dajte mi nove stvari v tej igri!
Dhis je dobra igra, vendar priporočam brezplačno igranje vlog za več igralcev
Postanem dolgčas, ko dobiš oba lika, res nimaš kaj početi. Poskušam se zabavati, a res ni več kaj početi. Ne poskušam sovražiti, ampak postajam dolgčas.
zabavno se zafrkavati, vendar potrebuje cilje/misije, prosimo, da jih kmalu posodobite in nadaljujte z delom na tej aplikaciji, to je super za beta
ta igra je tisto, kar smo čakali.. tako ustvarjalna in zabavna umetnina, le tako naprej, fantje komaj čakajo več
Moje dosedanje izkušnje z igro so odlične, grafika je neverjetna, pa tudi samo igra na splošno. Vse kar počnem je, da čakam, da dodajo več. Všeč mi je tudi, da ima igra skrivne kode po vsem zemljevidu. Vendar sem opazil nekaj hroščev, da policisti samo pritečejo do tebe, vendar ne naredijo ničesar, kot bi te udarili. Zadnja stvar je, da kolesa ne ostanejo na mestu, ko je moje kolo v moji garaži, pride ven, kar je včasih frustrirajuće. Toda na splošno je res zabavno, saj je samo v alfa različici.
Igro mi je zelo všeč, toda tukaj je nekaj razlogov, zakaj imam 4 zvezdice: 1 na začetku mi vedno postavi vprašanje. 2 Helikopterja ne morem prodati in 3 Ne morem oropati banke.
V redu, lepa igra, vendar je nepopolna, ker tretji lik (chad) ni bil izdan in je tudi veliko napak, kot so npc-ji lahko prehajajo skozi stene ali npc avtomobili se nikoli ne ustavijo in še veliko več, prosimo, izboljšajte te stvari
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator – Aplikacije v Googlu Play
Imam 4 gb rama in igra še vedno zaostaja
Grafika je razumljiva za majhen projekt, vendar je vozna mehanika najslabša, kar sem jih kdaj videl! Trije glavni liki so popolna izigravanja petic velikih avtomobilov vse do časovnih sprememb posebnih sposobnosti, čeprav je lahko na nek način prijetno.
vau za igro v zgodnjem dostopu je ta igra neverjetna! vse, kar si želim v naslednji posodobitvi, so morda predmeti iz trgovine, ki jih lahko uporabite, in več mini iger. ne glede na to, kako dolgo igram, je to vedno zabavno. prosimo, posodobite jo, ker je neverjetna igra in koncept je neverjeten. super tudi če bi to v prihodnosti stalo, bi ga še vedno kupil. neverjetno.
OK, zdaj je to najbolj čuden izplen GTA iz iger rockstar, vendar je bolje, če ni hroščev, vendar je zemljevid skoraj velik, tako da ja dobra igra
Ko sem bil mlajši, se spomnim, da sem se odlično zabaval ob igranju te igre, zdaj pa igra zaostaja in me odvrne od igre
😚😊☺🙂😍🤗😑😚☺😚😙🙂😑🕵️♂️💂♀️🕵️♂️💂♀️🕵️♂️👷♂️👩✈️👷♂️🕵️♂️👷♂️👮♀️👷♂️👷. ♂️👨✈️👩🚒👮♀️👩🎨👩🚒👮♀️👩🚒👨✈️👩🚒👮♀️👩🚒👮♀️👨🚒🤴👨🚒🤴👨🚒👸. 👨🚒👸💂♀️🕵️♂️💂♀️👸💂♀️👳♂️💂♀️🕵️♂️👷♂️🕵️♂️👩🚒🕵️♂️👩🚒🤴🤴👩🚒👨🎨👱. ♂️🧔👨🎨🤴👩🚒👸👩🚒👸👩🚒👸💂♀️💂♀️👸💂♀️👳♂️🤵💂♀️🧕👱♀️👱♀️🧕🧔👱♀️🧔👱. ♀️👷♂️👸👷♂️👸👷♂️👸💂♀️🕵️♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️💂♂️👸👷♂️👸
Dobesedno ne morem igrati enega igralca, ne morem, to me vedno brca in vožnja je zelo težka, niti realistična, edina stvar, ki jo počnem, je, da igram več igralcev, ki je mimogrede noro zabaven, fantje ste odlično opravili edino stvar za več igralcev Preostalo je, da popravite vožnjo in treskanje
To je zabavna igra, vendar jo lahko igram samo 3 minute, ker se rada zruši 🤕🤕🤕🤕🤕😡🤧
Lahko bi uporabil nekaj dela, bi bilo bolje, če bi bilo lažje zaslužiti denar in bi se A.I-ji lahko uprli ali policisti ali samo železni nameri na puškah ... nekaj
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Aksyon vub