Post by anesginare on Feb 20, 2022 19:38:27 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox kristalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Toy Blast Łamigłówki ucde
Defense Zone 3 HD Strateške igre fqqm
Kifayət qədərdir, lakin strategiya bir az köhnəlmişdir və bəzi ui incəliklərinə ehtiyac duyur
Təkmilləşdirmə üçün bir neçə şey var, Şriftlər, Video üzərində bir az işləmək olar.
Çox uzun epizodlar.
Əvvəlki versiyalarla müqayisədə yaxşı oyun faktoru. İstənilən yerdə bu tip ən yaxşı oyun. məni aylarla oynamağa saxladı
böyük Tower hədəfləmə seçimləri, lakin bir neçə qüsurun kölgəsindədir. ərazi qüllələrlə üst-üstə düşür, buna görə də qüllələri folqa içərisində itirmək asandır. zəif teleqraflanmış çətinlik tırmanışları 20 raund asan gedişə və müdafiənizi düzəldən yeni düşmənlərin qəfil artmasına səbəb olur. təkrar oynatma dəyəri əlavə etmək üçün heç bir dərslik, hekayə və ya əlavə mexanika.
Невозможно пройти без донатов
Çox çox çətin oyun Yükləmək üçün vaxt itirməyin. Silahlarınızı belə təkmilləşdirməyin!
3-cü xəritənin ilk dalğasında çökməyə davam edir. Məndə android 9-un ən son versiyası var, mən samsung a50-də dayanmışam
Heyrətamiz oyun yaxşı qrafikaya malikdir və rəvan işləyir
Bu o qədər darıxdırıcıdır ki, 30 saniyəlik məcburi reklam kommersiya videosunu səviyyəli başlanğıcda gözləyirsiniz.
Defense Zone 3 HD Strategie rbo
Qrafika yaxşıdır. Bu oyunu çox bəyənirəm amma qazanmaq çox çətindir. Ona görə də bu oyun məni bu oyunu oynamağa cəlb edir.
Super
Oyun təcrübəsi hamar və əyləncəlidir. Dərslik və/yaxud oyundaxili göstərişlər onu demək olar ki, mükəmməl edəcək.
Yaxşı, amma çoxlu başqa silahlara ehtiyacım var və mən də 4-cü səviyyəyə qədər asan rejimdə oynadım, amma daha çox edə bilmədim
Gözəl qrafika, çoxlu potensial, lakin oyun çox çətindir. Mən meydan oxumağı xoşlayıram, lakin bu oyun həddindən artıqdır. Bir nöqtədən sonra mərhələləri asanca təmizləmək qeyri-mümkünə yaxındır. Bu, çox az əməliyyatlar və ya oyun alışları üçün reklamlar olan pulsuz oyundur, ona görə də dediyim kimi, çoxlu potensial, sadəcə olaraq, icrada uğursuzluqdur. Missiyalar çox çətin və yorucu olur və verilən hər hansı həzzi məhv edir.
Bu oyun əladır, baxmayaraq ki, oynamaq üçün vaxt lazımdır. 2-ci səviyyəni (1.03) SAAT oynayaraq tamamladım və 20 sağlamlığımda bir cızıq belə qalmadı..😲😲😲. Mən hamınız bu oyunu oynamalısınız... {ULTRA HD} versiyasını oynamağa çalışacağam..
Əvvəlcə əyləncəli, lakin darıxdırıcı.
Bu oyun haqqında nə deyəcəyimi bilmirəm. Bu qədər potensial. Mən 5 ulduz əldə edənə qədər hər xəritəni oynayıram, lakin ilk xəritə asan rejimdə problem olduqda, balansla bağlı real problem yaranır. Oyunu daha tez irəlilətmək üçün (tətbiq tərtibatçıları da hesabları ödəməlidirlər), lakin bu oyun üçün bir seçim kimi görünmür. Yenidən balanslaşdırmaq üçün heç bir yol olmadan əvvəldən gülünc dərəcədə çətindir. Oyunu yenidən balanslaşdırmaqla bizə bir az kömək edin.
Bu oyunu indi əldə edin! buna görə də mən Mobil oyunlarda böyük deyiləm və buna baxmayaraq, mən bunu bir kənara qoya bilmirəm, bəlkə də mənim gözəl Galaxy Note 10+-ın heyrətamiz təcrübə ilə əlaqəsi var, lakin ciddi şəkildə bu oyun çətin və çılğın əyləncəlidir! Düzünü deyim ki, bu, çox sinir bozucu və çətindir, lakin mən çətinlikləri sevirəm - onlar oyunu daha yaxşı silahlarla zamanla təkmilləşdirə bilərdilər, lakin əksər hallarda oyun xəstədir, xüsusən də pulsuz olduğuna görə! Qrafika əladır, heç bir problem yoxdur, Əsasən strateji Arcade
Tətbiqdə satın almalar olmadan çox çətindir, əgər güc qurğularını almasanız, oyunda uğurlar qazanacaqsınız, lakin bundan başqa, bu, gözəl və asılılıq yaradan bir oyundur.
Əyləncəli oyun, lakin çoxlu əlavələr aradan qaldırılmalı idi
yaxşı oyun, lakin başlanğıc mərhələlərdə belə çətin olacaq
Bəli. rəylər düzdür. çətinlik dəlicəsinə sürətlə yüksəlir. sinir bozucu.
Oyundan həzz aldım və daha da çətinləşdi. Mən pulsuz pulları saxlayıram ki, səviyyələri keçmək üçün əlavə silahlar ala bilim. Pis şey odur ki, oyun kilidlənir və saatlarla bank pulsuz sikkələr boşaldılır. Siz cəhd etməzdən əvvəl heç nə yadda saxlanmır, ona görə də hər şeyi yenidən başlamalı və ya ödəməlisiniz.
Elaaa super oyun adrenalindi
Sərin gözəl oyun
İlk xəritələrdən sonra təkrarlanan oyun və olduqca çətinləşir. Bir neçə gündən sonra onu sildi
Zəif Oyun İdarəetmələri - parametrlərlə oynamağa çalışsanız belə, tam xəritəni görə bilməzsiniz. Bütün müdafiənizi çıxış nöqtələrinə yerləşdirə bilmədiyiniz üçün missiyaları başa çatdırmaq üçün heç bir yol yoxdur. Özünüzü ağırlaşmadan xilas edin.
Əla! taktiki sim məşqçi, davam et, əladır!
toxuculuqlar çox uzundur (uzun vaxt aparır) və düşmən qrafikası pisdir. yeni variantlar çox gözəldir. sadəcə bu variantları birinci versiyaya birləşdirin, çox gözəl olacaq.
Yaxşı bir qala müdafiə oyunu tapmaq üçün əladır. Şübhəsiz ki, çətin, lakin çətinlik axmaqdır, 2 daha çətin parametr olduğunu nəzərə alsaq, normal daha asan olmalıdır. Oyun asılılıq yaradır, lakin həm də darıxdırıcı olur, mənfi cəhətləri var, olduqca təkrarlanır və cəhənnəm atəşindən istifadə etmək üçün müdafiə vasitələri seçmək bir az kabus ola bilər, bu temp orada güc və atəş dərəcəsini artırır, şükürlər olsun ki, taktika haqqında düşünmək üçün fasilə verə bilərsiniz. 5 kimi missiyadan sonra kilidini açmaq üçün daha çox müdafiəyə ehtiyacı var. Həmçinin telefonunuzun batareyasını öldürür
Defense Zone 3 HD Strategické lfly
Android platformasında ən yaxşı qala müdafiə oyunu! Qrafika demək olar ki, həddindən artıqdır, lakin yaxşı mənada. Partlayışlar real görünür. Mənim piksel 2-də hər şey super rəvan işləyir. Onu sevirəm.
Bu yaxşıdır, amma bir neçə ilk mərhələdən həzz aldığın oyundur, sonra birdən divara çırpılacaqsan.
Bəzi səviyyələrdə mümkün olan əvvəlki oyunlara pul xərcləmədən keçmək demək olar ki, qeyri-mümkün olur, xahiş edirəm bu problemi həll edin