Post by anesginare on Feb 20, 2022 19:57:10 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх кристали ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
Лепа игрица сјајно изгледају птице
10/9/21 Покушавам да ажурирам да бих играо и само се окреће и каже чекање. Ако чекам довољно дуго, искаче и каже да ажурирање није доступно.
Сваки пут од ажурирања, свиње не скачу падобраном на исти начин у режиму главе до главе. Такође, у директном сусрету, играћу фазу и побеђивати када се заврши, а ипак ћу у следећој фази одједном изгубити. Превише недоследности које нису представљале проблем са последњом верзијом.
Isprobajte ove Android video igre - B92
Angry Birds Friends, muy pronto en dispositivos Android
Добра игра
Ова је игрица мало досадна
Ова утакмица ће се непредвидиво и прерано завршити. Једини начин на који сам пронашао да ресетујем игру је да поново покренем уређај.
Нисам у могућности да повежем игру са Фацебоок-ом, виси цела игра и ако је поново инсталирате подаци о игрици нестају, веома је фрустрирајуће видети сав посао доле, поправите ово што пре....
Ужасно ново ажурирање!! Од новог ажурирања; неке голубове једноставно нестану када притиснем њихову снагу, то показује да побеђујем, а онда сам некако на страници са резултатом заправо изгубио за огромну количину поена, потребно је неколико потеза да би голубови одлетели, а голубови су се склонили Није тако моћан или ићи тако далеко. Споро је као пакао. Играм ГОДИНЕ, и ово је далеко најгоре ажурирање које су урадили. Било је у реду што је поред тога што су били потребни неки нови нивои. Ко год да је дизајнирао ово ажурирање, требало би да буде бичеван.
Criminal Case Macera Oyunları kpif
Није као некада!!! Заиста мука на смрт од реклама које глупо трају 30 секунди! ова игра је била веома заразна, а сада није! није мењао награде за веома дуго време само сам додао на оно што видим Пинк птицу која дува мехуриће из свог задњег дела!! Ох и свако толико и додатна два нивоа за турнир.... сада сам изгубио интересовање за њега, било је добро док је трајало, али не хвала.... бтв, ко ово чита никад не одговара нити контактира! лоша комуникација да се покуша побољшати....
Уживао сам у игри......док нисам морао да је ажурирам преко Фацебоок-а..... Немам Фацебоок.... И није ми се свидело што нисам могао да укључим игру на свом телефону Галаки ноте 10 плус..... Избрисао апликацију..
Није боља мишоловка. Више сам уживао у ранијој верзији, али ова је ваљда ок. Једноставно волим да могу да играм без потребе да будем онлајн
Да има нула звезда да се оценио, оценио би.. Ал штета па морам једну звезду... гомно од игрице... Оно жуто.... смрдљиво....
he limit for sending cards is 5, but you can send unlimited cards to your friends. ... Angry Birds 2. Best tips and tricks.
Забавно, лепо и изазовно
Веома лоша игра. Ако одустанемо од ове игре, онда је то потпуно губитак мреже
Зашто сваки пут када сам желео да играм ниво, увек пише проблем са мрежом иако немам проблема са повезивањем на интернет.. плс реши проблем што пре јер волим да играм нивое..
Није исто као оригинал. Било је зависно вратити се у игру, али сада када не можете да откључате нивое без толико звездица, заглавио сам да играм исте нивое изнова и изнова покушавајући да добијем више звездица и уморан сам од тога. Чини се да на многим нивоима не можете добити три звездице без икаквог појачања. Такође, где су нестале игре цоол сезона?
Ову игру играм од када је први пут изашла много година на дневној бази. Сада се потпуно не може играти на два моја уређаја, а на другом има сталних кварова и грешака. Штета што је сјајна игра уништена овим ажурирањем, надамо се да ће се ускоро исправити.
Ово је нај лошији Ангри бирдс икада!!!
Play the Angry Bird Journey Tournament at Angry Birds Friends and ALSO download and play the Angry Bird Journey and leave feedback in the comment below. We'll
Волим ову игру, веома је забавна и наставиће да играте
Пф јако јако јако ретардирано немојте скидати овоо -.-'
Ово је веома добра игра мом четворогодишњаку као ова игра. Ова игра има савршену графику и добијање нових голубова је веома лако. Гласам за ову игру 5 (пет) . Звездице 😎😎
Download Angry Basketball Catapult APK - Latest version 1.3.8 for Android devices - кошарка би ... DoubleClutch 2 : Basketball Game · Angry Birds Friends
Минимални огласи, брзо се учитавају. Добро 👌
Добра игрица
Неће да се инсталира ако немате довољно места
Добра игра, али није одлична јер када покушам да је отворим, срање је зато нисам дао још две звездице. Надам се да ћете побољшати овај проблем. Лепа игра 🤗
Врло добар
Одлична игра ИКАД!!!!! ЈЕДВА ДОЧЕКА ДАНЕ ДО НОВУ ИГРЦУ....ПА ТАКО ЗАВИСНИЧКА НА СЈАЈАН СЈАЈАН НАЧИН....БИЋЕ ВАМ ДРАГО ДА СТЕ УПУЋЕНИ....ВЕРУЈТЕ МИ !!!!!!🤗🤗🤗🤗🤗...
Играо сам ову игру годинама и свиђа ми се, али најновије ажурирање је померило траку са алаткама са додацима на дно екрана што доводи до тога да случајно користим додатке или не могу да активирам љуту птицу коју користим - молим вас врати га на врх екрана!!!
После последњег ажурирања не могу уопште да се уђем у апликацију, стално ме избацује!!!! Нова рецензија - од некад најбоље игрице, шта сте направили? Од реклама се не може живети, толико их је да играње губи сваки драж, даље, зар игрице не слиже за забаву? Подигли сте ниво за постизање звездице, па требам 268 пута поновити једну игру да бих нешто постигла, смањили сте моћ разарања птица, одабир птица за већину епизода вам је постао очајан, даље, на игрици РИО не могу да остварим слингсцопе,
Ова игрица је најгора.Две звездице само због добрих птица!!!!
Игра не ради како треба. Огласи се не учитавају и екран се замрзава када покушавате да добијете додатна појачања. Морате да се искључите и изгубите напредак. Фрустрирајуће!
Angry Birds Friends Arcade fhxt
Не ради ако немате интернет. Такође је моје дете случајно купило ствари, а њихова подршка је игнорисала захтеве тако да прође 48 сати (одмах повраћај новца од стране Гоогле-а). На срећу Гоогле ми је вратио новац јер сам знао да то треба да се уради у року од 48 сати. У поређењу са првом игром, ову је уништила похлепа за новцем.
Ектра игра!!!
Нећу пренети на мој нови таблет и не могу више да играм.
Некако ми недостаје носталгија за игром из давнина, а не ове ствари са турнира
Стара верзија је много боља
Ја сам инсталирао ово и то је игра најбоља
Казе ми датотека пакета је неважећа због чега то каже?
Одлична игра
Тако сам проклето уморан од грешака са сваким другим ажурирањем!! Није вредно времена или новца који сам потрошио на ову игру!! Разочаравајући!
Са већином других се жалим. Најновије ажурирање је апсолутно смеће. Отприлике сваких 10 секунди екран ће се замрзнути на неколико секунди. Прелази између екрана су толико латентни да стално мислим да је игра закључана. Ровио треба да се врати док не поправи грешке.
Angry Birds Friends Arcade gnv
Angry Birds Friends Arkādes spēles vwta
Не могу чак ни да га учитам!!! Зауставља се на 50%, каже ми да постоји „Грешка услуге складиштења“ и покушава да поново учита игру, са истим резултатима. Сада сам покушао да учитам ово "ажурирање" на два различита таблета са истим резултатима. Учитава се на мом рачунару, али ради споро и стално се замрзава. Нисам имао проблема са игром до овог такозваног "ажурирања". Е сад ми је бескорисно....