Post by anesginare on Feb 20, 2022 20:00:11 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor kulcsai ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
Teljesen szörnyű! Minden alkalommal, amikor költözni megyek, leállítja a játékot, ami új hirdetést indít el. Miután szó szerint sehová sem jutott, és kénytelen volt megnézni 9 eltávolított hirdetést.
Kiváló port a konzolos verzióhoz! A négy mentési hely, a Knuckles játék lehetősége és a Tails repülési képességeihez való hozzáférés jó kiegészítő. Az egyetlen kifogásom az, hogy minden alkalommal, amikor legyőzöm a végső bosst (és mindhárom karakterként játszottam), a játék automatikusan kilép. Igen, a fejlődésem még mindig mentve van, de jó lett volna látni az utolsó jelenetet és a végeredményt. Még mindig 5 csillagot ér.
A Sonic 2, akinek nem volt sok tapasztalata a belemerülésben, robbanásszerű volt, de vannak dolgok, amiket nem értek. Őszintén szólva szeretem a Sonic-ot a Super Smash-ben, ez a retro játék nem úgy érzem, mintha minden aprósághoz utolérnék. Crash Bandicoot vagyok srác, nem igazán értek itt egy sztorit, szóval eléggé ki vagyok tévedve. Szóval számomra nagyon semleges, de nem mondom, hogy utálom, elég jó, csak nincsenek benne azok a dolgok, amelyekre szükségem van az ilyen játékokban.
Ez a játék fantasztikus, és tetszik a grafika. De van egy probléma: minden alkalommal, amikor szüneteltetem, hirdetést kapok. Ennek a játéknak valóban csökkentenie kell a hirdetéseket.
rajongója vagyok a sonic játékoknak, de ez csak annyit ír, hogy SEGAAAAAA és egy fekete képernyő
Sega, amikor megpróbálom lejátszani a 2 játékos versus mód gyorsjátékot, a főmenübe kerül, és azt mondja, hogy a 2p mód megszakadt, javítsd ki
A kezelőszervek szemetek, semmi sem hasonlít a konzolos verzióhoz
klassz imádom juhé jahuj
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon jó egy klasszikusnak, szeretem, ahogyan a Knuckles-ban vagytok, de szeretném, ha mindannyian hozzáadhatnátok knuckles chaotix-ot
Cut the Rope 2 解謎 kji
eljutott a Death Egg Zone-ba, de a Silver Sonic legyőzése olyan nehéz, ha meg is próbálom pörgetni a Dash-t, felkelek, megsérülök és meghaltam, egyszerűen úgy érzem, hogy ez a rész a Silver Sonic-kal túl nehéz, különben odaadnám. 5 csillagos értékelés, és nem értem, miért nem csengethetett az elején
nem értem, miért vannak hirdetéseim, amikor behoztam a játékot azelőtt, hogy a hirdetések megjelentek volna. Bosszantónak tartom, hogy folyamatosan ki kell hagynom a hirdetéseket, amikor szüneteltetem a játékot, vagy legyőzöm minden olyan térkép 2. zónáját, amelyről úgy érzem, hogy ez volt pénzkidobás.
nagyon jó. A karakterek nagyon jók mindegyiknek külön képessége van pl: gyors futás, nagy ugrás, repülés, falmászás, super form, stb...
Nem tudom miért, de azt írja, hogy "Sajnos a Sonic 2 leállt" valamikor a játék után.
Játszottam a játékkal, és fantasztikus volt. A Sonic gyerekkorom óta a kedvencem. De a fő probléma az, hogy ha ingyen akarok játszani, akkor be kell kapcsolnom a netkapcsolatot, hogy beengedjem a bővítményeket. Ha ez a probléma megoldódik, megteszem. értékeld 5 csillaggal.
A valaha letöltött legjobb alkalmazás, nagyszerű port, imádom 😀
Rengeteg hirdetés van, megértem, hogy a pénzért (ami rendben van), de sok van belőlük az ésszerű játék érdekében. Kérjük, adjon meg további vezérlő opciókat is.
Ez...Egyszerűen...csodás!Kár, hogy nincs rajta a tévén! először Tails és Sonic a legjobb. Tails azért, mert tud repülni,Sonic pedig azért, mert nekem szerencsét hoz.5 csillag
🚑🚑🚑🚑🚑🚓🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🚒🏎️🚄🏎️🏎️🚒🏎️🏎️🚑🚓🚊🚈🚚🚗🏍️🏎️🚝🚃🚞🚜🚎🚍🛳️🚎 🚡⛴️🚡⛴️🚡🎪⛴️🚁
Ez a port megtöri az egyik késői játékfőnököt; oldalról oldalra mozgó lézer, amely a mennyezetre van rögzítve. Ennek elkerülése érdekében a helyiségnek a legtöbb hely felé kell állnia.Még akkor is, ha a túlsó oldalon áll, a lézer gyakran eltalál (le kell állnia, de nem), így lehetetlen elkerülni. Már egy ideje lejátszottam az eredetit, de vannak olyan furcsa fizikahibák is, mint például a falhoz erősített sárga rugós párnák átesése, amiről nem emlékszem, hogy eredetileg megtörtént volna.
Azt akarom, hogy ebben a verzióban ne legyenek hirdetések, vagy visszakapjam a pénzemet. A verzió, amelyért fizettem, 2015 óta nem frissült, és valószínűleg hamarosan leáll.
Imádtam a játékot a régi Sega megadrive konzolon, de most, hogy mobilon van, és annyi hirdetés van, és nem lehet offline játszani, a végtelenségig tönkretette a játékot, nem érdekel, ha fizetsz a hirdetések eltávolításáért, ez nem ott egyáltalán nem kellene reklámnak lennie, ne rontsa el az élményt a hirdetésekkel.
Szar mert lefagy
Szentem jo androidra is...
Nagyon jó játék és menő.😎
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arkády nhkn
Szerintem a sonic 2 pont olyan jó, mint az első játék. Imádom azokat a filmzenéket, amelyeken a főnökök éppolyan nyűgösek és jók. Teljesen ajánlom azoknak, akik szeretik a 32 bites platformer játékokat
Ez egy jó játék, de az összes hirdetés olyan, mintha át akarnák csalni, de csodálatos grafika és minden, amiért 5 csillag
A játék nagyon jól néz ki, és a nosztalgia faktor egy igazi plusz, de a kezelőszervek megbocsáthatatlanok, ami teljesen elrontja a játékot. Utálom kimondani, de néhány játék egyszerűen nem működik mobileszközön
Szeretem a játékot, de a speciális szakaszoknak két problémája van.1. probléma A speciális szakaszokat nem menti a fájlba, és újra kell indítania, a 2. szakaszt pedig újra kell indítania, életekbe kerül. Javítsa ki, és 5 csillagot fogok értékelni, és hibakeresést akartam végezni a szórakozásért. Csavarja be a segát a debug törléséhez
Csodálatos játék! A játékok remasterelt portjai mindig jók! Imádom, hogy a SEGA és Christian Whitehead fel nem használt elemeket adott hozzá! ÉS MÉG AZ ELEMI PAJZSOK A SONIC 3-BÓL! (& Knuckles) Az egyetlen funkció, amit hiányolok ebből a játékból, az az online többjátékos VS mód. Lecserélték. , SEGA! (te is, Chrisrian Whitehead!)
A játék nagyszerű, de azért fizettem, hogy ne legyenek hirdetések, de a játék tele van velük. Szörnyű fejlesztői támogatás.
Imádom ezt a játékot, nagyon szórakoztató, de az egyetlen probléma az, hogy a második boss nagyon nehéz a vegyi üzemekkel, a főnök nagyon kemény lépd túl ezt a hülye szintet még az összes Sonic Tails Sonic és Tails and Knuckles karakterrel is, ez a játék egyszerűen borzalmas, kérlek, tedd jobbá ezt a játékot, vagy nulla csillagos értékelést adok neki, mert csak azért, mert második főnök
Hmm, írt egy véleményt, és nem itt. A nosztalgikus játék meglehetősen jól portolható, de néhány olyan hiba, amelyet mások említettek, a játék összeomlik az Oil Ocean-on, és meghaltak ahelyett, hogy gyűrűket veszítettek volna a Metropolisban.
Már csak azért is borzalmas, mert a Mystic Cave 2 hülye titkos szintű főnöke nagyon kemény és buta. A misztikus barlangok főnöke kemény volt, és ezért utálom, és mindig is fogom! A hülye barlang 🙄 nem játssza el a derekát, és most vettem meg. A vélemények hazudtak!ez borzasztó 😞 Sírtam a misztikus barlang miatt. Még csak nem is csatlakoztam az internethez. Még csak csülökként sem tudtam játszani. Nem lett szuper Nem töltött be egy fájlt. És a hirdetések! Sajnálom, de ez a játék 🎮 elbukott. Nem kaptam boss támadást, időtámadást vagy deb-t
Sonic The Hedgehog 2 Classic 아케이드 jzj
A vezérlőknek játékon belüli kalibrációra van szükségük. A karakter jobbra, míg a joystick balra mozog. Lejátszhatatlan!
Sonic The Hedgehog 2 Classic Аркади bkgy
Mindig játszottam vele, de aztán történt valami a frissítés után, és valamiért többé nem nyílik meg, valahányszor megérintem az alkalmazást, a képernyő elsötétül, majd egy-két másodperc múlva a kezdőképernyőre kerül. javítsd ki, szeretem a játékot, és szeretném újra játszani.
Megvettem a licencet és most nem működik. Mindig újraindítja magát, amikor a hirdetést felveszi.
Jó játék. Csak hogy tudd, Dr. Eggman megőrült. Megreccsent. Sonic tülekedésre késztette. Eggman a bárba ment, és a csapos azt mondta, hogy nem szolgálunk fel ételt. Eggman nem tojó a munkájában. Szintén a farok mérföldes, ne hívd faroknak, kérlek. Frissítsd ezt a játékot 30 év után először, és add hozzá az orbotot és a cubotot a sonic boom-ból, amelyek felülmúlják a sonic univerzum többi tagját. 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
tbh, ez egy nagyszerű játék, de a hirdetések túl bosszantóak, és nem tudod eltávolítani őket. Még ha eltávolítja is őket, egy másik egyszerűen felugrik, és átveszi a helyét.
Nagyszerű játék! Viszont van egy problémám, a vezérléssel. Ha úgy szerkesztik, hogy nagyobb irányítást tegyenek lehetővé, megadom ennek a játéknak a megérdemelt öt csillagot.
Még el sem kezdtem játszani, mielőtt megütöttek egy hirdetést. És nekem személy szerint a joystick szimuláció a telefonon egyszerűen nem működik jól. Simán játszik és jól néz ki, de valószínűleg nem fogom megtartani.
Ez csodálatos és nagyon klassz, nincs szükség emulátorra, és elvégezheti a hibakeresési módot, ezt nagyon szórakoztató játszani, és amikor a szuperszonikusod még jobb😎🤗
Ez jó. A karakterek mind ingyenesek. De 8 éves vagyok, és valahányszor befejezek egy szintet, a többi szint egyre nehezebb lesz. Kérjük, javítsa ki a hibát.
Imádom egyszerüen Szép! Talis a kedvencem sonic háát és kunckle 😟
5 csillagot adtam volna rá, de túl sok hirdetés van, és valahogy meghalok, ha van egy kis mozgási lehetőségem, például minden karakter klausztrofóbiás, ez nem tűnik megfelelőnek?
A játék valóban nagyszerű, de a probléma az, hogy az idő támadása során, amikor eléri az olajóceán zónáját, valahányszor legyőzi az 1. vagy 2. felvonást, a játék összeomlik, és az olajóceántól a szárnyerődig a játék továbbra is összeomlik. Kérlek javítsd ki!
Bug in death egg ment sliver sonic nem jön, és én halál automatikus
Ez a játék nagyon jó. Ha zavarnak a reklámok akkor töltsétek le a l. Szerencsés foltozó